Boost! by Rob Mostert, Jerome Hol en Erik Kooger

  • Naam project – Artiest: Boost! by Rob Mostert, Jerome Hol en Erik Kooger

  • Periode: 2021 – 2022

  • Korte omschrijving: Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel “attitude” tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.

    Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen in een te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als : ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride ’

  • Website:

  • Socials:

Over het project

Over het allereerste optreden van Boost! schreef een recensent: “Na een prachtig gedragen intro, waarbij de beide Leslieboxen de Hammond lieten ronken als een opstijgende Boeing 747, ontbolsterde zich een fraai thema, messcherp door gitaar en orgel unisono gespeeld, uiteraard met fraaie solopartijen van Mostert en Hol.”

en

” een heel gevarieerd optreden van drie klasbakken, die ook heel veel plezier op het podium uitstraalden. Het publiek toonde haar waardering met de roep om meer. ”

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelic muziek met een vleugje jazz en veel “attitude” tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden.
Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen in een te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als :
‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride ’

DEEL DIT PROJECT